///Hotel Afoti Beach
  • 36270336-Web1
Aantal sterren3,5
Reisduur dagen
ReisorganisatieSunweb
LandGriekenland
RegioKarpathos
PlaatsKarpathos-Stad
VerblijfsbasisLogies en ontbijt
VertrekdatumDiverse data

Hotel Afoti Beach

3,5 van 5

359,00

Reisbeschrijving

Mijmerend op het terras met uitzicht over de Egeïsche Zee, weet je dat de vakantie is begonnen in Selections Hotel Afoti Beach. Je kunt elke dag heerlijk langs het strand wandelen, want dit ligt direct voor de deur. Echt ideaal. Leuk wandelen is het ook over de boulevard van Karpathos stad. De kleine, maar zeker gezellige hoofdstad van het eiland. Het ligt vlakbij dus je bent er zo. De haven en de leuke winkeltjes, barretjes met terrasjes geven je een echt vakantiegevoel.

Dit gevoel ervaar je ook bij het zwembad op een ligbedje met een drankje in je hand van de poolbar. De inrichting van dit leuke vakantieadres is fris en modern. Ook de gerenoveerde hotelkamers geven je een fijn gevoel, compleet met een mooie badkamer en fijne faciliteiten. Heel fijn om na een zonnige dag jezelf te kunnen opfrissen en klaar te maken voor een leuke avond in het centrum. 

Karpathos-Stad (ook wel Pigadia genoemd) is de hoofdstad van Karpathos. Volgens de legende was Pigadia de thuishaven van Poseidon, de god van de zee. Het stadje wordt omgeven door een schitterende baai met een prachtig, langgerekt strand. In het centrum vind je de gezellige haven met restaurantjes, tavernes en vele terrasjes. In de smalle, hellende straatjes is het heerlijk slenteren en voel je de ontspannen sfeer die het eiland uitstraalt. Ga je een dag op ontdekkingstocht, dan mogen de plaatsjes Olympos, Mesochori, Othos en Voloda beslist niet ontbreken op uw lijstje!

Boek lastminute

Categorieën: ,