///Hotel Vila Gale Tavira
  • 34894028-Web1
Aantal sterren4
Reisduur dagen
ReisorganisatieSunweb
LandPortugal
RegioAlgarve
PlaatsTavira
VerblijfsbasisLogies en ontbijt
VertrekdatumDiverse data

Hotel Vila Gale Tavira

4 van 5

489,00

Reisbeschrijving

Vila Gale Tavira ligt aan de oever van natuurgebied Ria Formosa, in het centrum van de kunststad Tavira. Deze gunstige locatie biedt de mogelijkheid om uitstapjes te maken naar het centrale plein Praca da Republica, de Romeinse brug, het historische Tavira Kasteel en de prachtige Misericordia Kerk.

Behalve uitstapjes maken kun je hier ook uitstekend ontspannen. Dit doe je in de Satsange Spa of aan het zwembad waar je gebruik kunt maken van de comfortabele ligstoelen en parasols. Voor kinderen is er de Kids Club waar het animatieteam leuke activiteiten organiseert, zodat zij zich met leeftijdsgenootjes kunnen vermaken.

’s Avonds heb je de keuze uit twee restaurants waar je traditionele Portugese- en internationale gerechten kunt proeven. En wanneer je wilt genieten van een fleurige cocktail of heerlijke wijnen uit de omgeving, dan kun je in de hotelbar terecht. Iedere kamer in dit elegante hotel heeft grote ramen, een eigen balkon en airconditioning. Voor het ultieme vakantiegevoel kun je ook nog eens gebruik maken van massagebehandelingen op je eigen hotelkamer.

Tavira is een badplaats, een kleine stad en een uitgegroeid vissersdorp. Tavira bestaat uit twee delen aan weerszijden van een rivier. Het centrum ligt aan beide zijden van de rivier en is door een brug met elkaar verbonden. In de plaats is een vrij groot historisch deel met kerken, pleinen, een kasteel en op traditionele wijze betegelde huizen. In het centrum is een groot plein met terrassen en het gemeentehuis dat een grote galerij met witte bogen heeft. Aan de zeezijde zijn een wadgebied, een rivier en een groot strand op het eiland Ilha de Tavira dat per boot te bereiken is. Deze maken alle deel uit van het beschermd natuurgebied Ria Formosa.

Boek lastminute

Categorieën: ,